Διονύσης Ατζαράκης: «Δεν είναι ότι την κρύβω αλλά δεν ξέρω αν…» – Άνοιξε για πρώτη φορά τα “χαρτιά” του για την προσωπική του ζωή

March 28, 2024


Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Διονύσης Ατζαράκης στην εκπομπή Night Out, το βράδυ της Τετάρτης 28/3. Ο γνωστός κωμικός, μίλησε για την παιδική του ηλικία, το stand up, αλλά και για την προσωπική του ζωή.«Stand up έκανα από τα 20 μου, το συνδύασα με τις σπουδές μου. Γυρνώντας μετά κάποια στιγμή ξεκίνησαν και τα πρώτα τηλεοπτικά. Άργησα να πω στους γονείς μου ότι κάνω stand up. Με κά…


Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Διονύσης Ατζαράκης στην εκπομπή Night Out, το βράδυ της Τετάρτης 28/3. Ο γνωστός κωμικός, μίλησε για την παιδική του ηλικία, το stand up, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Διονύσης Ατζαράκης

«Stand up έκανα από τα 20 μου, το συνδύασα με τις σπουδές μου. Γυρνώντας μετά κάποια στιγμή ξεκίνησαν και τα πρώτα τηλεοπτικά. Άργησα να πω στους γονείς μου ότι κάνω stand up. Με κάποιο τρόπο δεν το ένιωθα σαν άγχος. Είχα την πεποίθηση ότι ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις λεφτά, είναι να μην κυνηγάς τα λεφτά. Το καλό το να κάνεις αυτό που σου αρέσει, δουλεύεις ασταμάτητες ώρες. Αν το λατρεύεις είναι μέρος της ζωής σου, δεν βαριέσαι. Πλέον το κοινό πάει πολύ εύκολα να δει stand up» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Διονύσης Ατζαράκης για την υπόθεση του Κολωνού – «Όλοι το κάνουν για τα λεφτά, ο Λιάκος για το άθλημα»

Για τα social media απάντησε: «Επειδή είμαι καιρό σε αυτή τη δουλειά μαθαίνεις να ξεχωρίζεις από πού προέρχεται η κριτική. Βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει επιχειρήματα ή μου τα έχει μαζεμένα και κράζει; Αν μπει κάποιος και γράψει μια βλακεία δεν θα στεναχωρηθώ. ….»

«Δεν ξέρετε τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι την κρύβω αλλά δεν ξέρω αν τους νοιάζει κιόλας. Δεν την προβάλλω και επειδή ο κόσμος δεν με έχει μάθει από την προσωπική μου ζωή, δεν την προβάλλω. Δεν έχω σχέση! Δεν νιώθω άνετα στα social όπως το να ανεβάσω ένα βίντεο. Το ότι δουλεύω τόσο πολύ θα επηρεάσει την προσωπική μου ζωή. Χρειάζεται η κοπέλα να έχει κατανόηση. Δεν θα πρέπει να είναι άνθρωπος της δουλειάς αλλά να καταλαβαίνει ότι “μπλέξαμε” εδώ, δουλεύει πολύ…»

«Σαν σκέψη είναι συνέχεια στο μυαλό μου η ισορροπία αλλά στην πράξη αποτυγχάνει. Θα σκεφτώ τον γάμο και τα παιδιά, αλλά είναι να σε πάει η ζωή εκεί. Παλιά μου φαινόταν μακριά όλο αυτό. Τώρα πια έχω αρχίσει ότι θα έβλεπα γάμο, αλλά πρέπει να είσαι κάπου που να στο βγάλει. Πρέπει να σου βγει οργανικά, δεν το έχω αυτοσκοπό!» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.