Μεγάλες χαρές για την Άννα Βίσση: Μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα νέα για την τραγουδίστρια μετά από 8 χρόνια

March 28, 2024


Συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία 8 χρόνων η Άννα Βίσση, η οποία μαζί με την μπάντα της γράφει ιστορία στο «Hotel Ermou».Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση χαρίζει στο κοινό το απόλυτο show, στον ανανεωμένο κι εντυπωσιακό χώρο του «Hotel Ερμού». Με τις νέες και τις διαχρονικές επιτυχίες της, τις εξαιρετικές ερμηνείες της και τη μοναδική ενέργειά της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» γίνεται…


Συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία 8 χρόνων η Άννα Βίσση, η οποία μαζί με την μπάντα της γράφει ιστορία στο «Hotel Ermou».

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση χαρίζει στο κοινό το απόλυτο show, στον ανανεωμένο κι εντυπωσιακό χώρο του «Hotel Ερμού». Με τις νέες και τις διαχρονικές επιτυχίες της, τις εξαιρετικές ερμηνείες της και τη μοναδική ενέργειά της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» γίνεται ένα με τον κόσμο, σ’ ένα απαράμιλλο μουσικό ταξίδι.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Άννα Βίσση: Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της χωρίς μακιγιάζ – Viral το video

Με απόφαση του «Hotel Ερμού», το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό στις 3 και 4 Μαΐου, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας.

Άννα Βίσση

Το «έκαψαν» με Ρέμο και Φουρέιρα: Η έξοδος της Άννας Βίσση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσε… ταραχή

Η Άννα Βίσση πραγματοποίησε την πρώτη της… νυχτερινή έξοδο, όπως λέει κα η ίδια, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με τις δύο κυρίες να διαλέγουν το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Φυσικά η Άννα Βίσση δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από την βραδιά. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα κάθισαν στο τραπέζι της Άννας Βίσση και τραγούδησαν όλοι μαζί, με το κοινό να τους καταχειροκροτεί. «Δεν χτυπάει το τηλέφωνο» και «Αγάπη υπερβολική» ήταν τα δύο τραγούδια που επέλεξαν.

Άννα Βίσση και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν σταμάτησαν να χορεύουν όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας, με τη δεύτερη να της έχει πλέξει το εγκώμιο τελευταία.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.