«Έσπασε» η Ελισάβετ Μουτάφη – «Είμαι ακόμα πολύ δύσκολα, δεν έχω επανέλθει»

February 24, 2024


Την Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της την οποία ακόμα, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει κατορθώσει να διαχειριστεί πλήρως.Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε αρχικά πως «μου π…


Την Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της την οποία ακόμα, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει κατορθώσει να διαχειριστεί πλήρως.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε αρχικά πως «μου πρότεινε ο Λάκης Λαζόπουλος να αλλάξω το επίθετο μου και είδε δίκιο. Με έγραφαν παντού λάθος, παντού! Ήταν φρικτό αυτό που συνέβαινε! Μου λέει ότι «το Μουταφτσή είναι σαν φτέρνισμα» όταν δουλέψαμε στην ταινία «Ο καλύτερος μου φίλος» με τον Γιώργο Λάνθιμο και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. «Να το αλλάξουμε» μου λέει και και συμφώνησα αν και μου φαινόταν λίγο περίεργο. Μετά το συνήθισα αλλά διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου, το Μουτάφης».

«Η απώλεια του πατέρα φαντάζομαι ότι ήταν κάτι που σε ταρακούνησε» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για να αποκριθεί η καλεσμένη του πως «τώρα θα κλείσουμε δυο χρόνια, τον Μάρτιο. Έφυγε δυο μέρες μετά τα γενέθλια του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.