Είμαι χήρα και έκανα σχέση με έναν άντρα 22 χρόνια νεότερο

April 28, 2024


Είμαι χήρα και έκανα σχέση με έναν άντρα 22 χρόνια νεότερο


Είμαι 48 ετών και χήρα εδώ και 1 χρόνο. Ο θάνατος του άντρα μου ήταν κάτι που περιμέναμε. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια και τον τελευταίο χρόνο που είμαι χήρα προσπαθώ να προσαρμοστώ και να συνηθίσω, αλλά έχω ξεχάσει πώς είναι να είσαι μόνη.

Τον τελευταίο μήνα είμαστε μαζί αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει. Έχουμε μείνει μόνο στα φιλιά και στα «παρελκόμενα» αν καταλαβαίνετε τι εννοώ αλλά όπως και να έχει αισθάνομαι όμορφα κάθε φορά που είμαι δίπλα του. Μου μιλάει όμορφα, μου λέει κοπλιμέντα, με θαυμάζει, μου λέει συνεχώς πόσο όμορφη είμαι, πόσο ωραία ντύνομαι και πόσο ωραίο σώμα έχω.

Η σχέση αυτή με έχει αλλάξει, με έχει ανανεώσει, με έχει βγάλει από τη μιζέρια μου. Νιώθω ξανά ευτυχισμένη, νιώθω ο εαυτός μου αν και ανησυχώ για τη διαφορά ηλικίας και για το μέλλον αυτής της σχέσης.

Άρτεμις
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.