Νικολάου για Μουτσινά – “Περιμένω να με πάρει και να μου ανακοινώσει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα”

February 24, 2024


Η Ματίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε αρχικά, για το επάγγελμά της, αλλά και τον ρόλο της «Βάνιας» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.«Πριν από κάθε εκπομπή, η οικογένειά μου ήταν οργανωμένη και προετοιμασμένη για κάθε μέρα που ενσάρκωνα τη “Βάνια”, οπότε δεν υπήρχε δυσ…


Η Ματίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε αρχικά, για το επάγγελμά της, αλλά και τον ρόλο της «Βάνιας» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Πριν από κάθε εκπομπή, η οικογένειά μου ήταν οργανωμένη και προετοιμασμένη για κάθε μέρα που ενσάρκωνα τη “Βάνια”, οπότε δεν υπήρχε δυσκολία. Ήταν πολλά τα χρόνια του “Καλό μεσημεράκι” κι ήταν μεγάλες κι οι σεζόν. Τώρα που κάθισα, ηρέμησα κι έκανα και πολλά άλλα πράγματα, μπορώ να πω ότι μου λείπει η “Βάνια”. Καθόμαστε με τον Νίκο Μουτσινά και βλέπουμε κάποια παλιά βιντεάκια και λέμε “πω πω τι έχουμε κάνει”. Όταν τα βλέπω, σκέφτομαι ότι ήταν πολύ παλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την υποκριτική. «Έχω τελειώσει το θέατρο Τέχνης πριν από αρκετά χρόνια. Έχω παίξει στην Επίδαυρο πέντε με έξι φορές κι είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Μας έπαιρναν από μαθητές και παίζαμε στην Επίδαυρο. Νομίζω ότι είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή που έχω ζήσει στο θέατρο. Είναι μερικές φορές που αισθανόμουν πολύ πιο ηθοποιός από ό,τι τώρα. Μου λείπει αυτό. Δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη και τρίτη φορά να ξαναπαίξω στην Επίδαυρο», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.