«Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή…»: Δεν άντεξε και «λύγισε» ο Νίκος Σταγόπουλος για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

October 7, 2023


Δεν άντεξε και «λύγισε» ο Νίκος Σταγόπουλος για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου στον αέρα του Στούντιο 4. «Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι» ανέφερε χαρακτηριστικά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση.Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Σταγόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα…


Δεν άντεξε και «λύγισε» ο Νίκος Σταγόπουλος για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου στον αέρα του Στούντιο 4. «Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι» ανέφερε χαρακτηριστικά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Σταγόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή». Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου πριν πεθάνει.

«Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως «θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς». Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το «Άγγελος, αρχάγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.