Ντύνεται με στολή παραλλαγής: «Ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει φαντάρος τον Νοέμβριο στον Στρατό Ξηράς»

October 7, 2023


Ντύνεται με στολή παραλλαγής ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς, όπως φαίνεται, θα πάει φαντάρος στον Στρατό Ξηράς τον Νοέμβριο.Όπως είπε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης απαντώντας για τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου είπε ότι «θα γίνει όταν είναι έτοιμο το κόμμα» και αναφέρθηκε και στο ότι πρέπει να πάει φαντάρος ο κος Κασσελάκης. Παράλληλα…


Ντύνεται με στολή παραλλαγής ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς, όπως φαίνεται, θα πάει φαντάρος στον Στρατό Ξηράς τον Νοέμβριο.

Όπως είπε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης απαντώντας για τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου είπε ότι «θα γίνει όταν είναι έτοιμο το κόμμα» και αναφέρθηκε και στο ότι πρέπει να πάει φαντάρος ο κος Κασσελάκης. Παράλληλα, αυτή είναι η περιουσιακή του κατάσταση.

Ο κος Αποστολάκης είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ότι «η διεξαγωγή του συνεδρίου εντός του Νοεμβρίου όπως ζητούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εφικτή καθώς θα χρειαστεί προεργασία και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει φαντάρος» αποκαλύπτοντας ότι θα είναι πολύ πιθανό να υπηρετήσει τον Νοέμβριο στον Στρατό Ξηράς.

Για τη στήριξη που παρέχει στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη υποστήριξε ότι «στον κο Κασσελάκη είδα μια καινούρια ελπίδα. Κάτι φρέσκο. Κάτι καινούριο. Κάτι που είναι διαφορετικό. Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.