Breakfast@Star: Επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου μετά την περιπέτεια της υγείας της – «Σαν ψέμα είναι που σε βλέπω εδώ μπροστά μου»

May 8, 2024


Η Ελένη Χατζίδου την εβδομάδα πριν το κλείσιμο του Breakfast at Star για το Πάσχα δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, κι αυτό γιατί πριν από μέρες είχε πέσει και από το τράνταγμα δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με τον αυχένα της και έπρεπε να παραμείνει σπίτι για να αναρρώσει, να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει την θεραπεία της. Το πρωί της Τετάρτης 8/5 ωστόσο, επέστρεψε στον αέρα, μπήκε στο πλατό …


Η Ελένη Χατζίδου την εβδομάδα πριν το κλείσιμο του Breakfast at Star για το Πάσχα δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, κι αυτό γιατί πριν από μέρες είχε πέσει και από το τράνταγμα δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με τον αυχένα της και έπρεπε να παραμείνει σπίτι για να αναρρώσει, να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει την θεραπεία της.

Το πρωί της Τετάρτης 8/5 ωστόσο, επέστρεψε στον αέρα, μπήκε στο πλατό πιασμένη χέρι χέρι με τον Ετεοκλή Παύλου, χορεύοντας το τραγούδι της Silia Kapsis με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στην φετινή Eurovision (δείτε εδώ το παρελθόν της), γεμάτη ενθουσιασμό.

Τα πρώτα λόγια του Ετεοκλή Παύλου για την επιστροφή της Ελένης Χατζίδου στο Breakfast at Star

Ο σύζυγός της, μάλιστα, ο οποίος δεν πίστευε πως έφτασε η στιγμή της επιστροφής της, είπε χαρακτηριστικά: «Σαν ψέμα είναι που σε βλέπω εδώ μπροστά μου Ελένη μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά στην υγεία σου. Της τα έχω πει στο σπίτι, δεν είναι ότι δεν της τα έχω πει, αλλά και τηλεοπτικά πρέπει να δοθεί αυτός ο διάλογος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.