Βασίλης Μπισμπίκης: Σπάνια τον βλέπουμε έτσι – Με φαρδύ και ογκώδες σακάκι σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο με τη Δέσποινα Βανδή

May 5, 2024


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται στη Μύκονο εδώ και κάποια 24ωρα για να γιορτάσουν την Ανάσταση και να χαλαρώσουν στις διακοπές του Πάσχα πριν επιστρέψουν και πάλι στη δουλειά. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους “τσάκωσε” να περπατούν στα στενά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 3/5.Ήταν ντυμένοι πιο “χαλαρά”, με τζιν και t-shirts, σε μαύρο χρώμα κυρίως και αθλητικά. Η τρα…


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται στη Μύκονο εδώ και κάποια 24ωρα για να γιορτάσουν την Ανάσταση και να χαλαρώσουν στις διακοπές του Πάσχα πριν επιστρέψουν και πάλι στη δουλειά. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους “τσάκωσε” να περπατούν στα στενά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 3/5.

Ήταν ντυμένοι πιο “χαλαρά”, με τζιν και t-shirts, σε μαύρο χρώμα κυρίως και αθλητικά. Η τραγουδίστρια φορούσε και καπέλο στο κεφάλι, ενώ αίσθηση έκανε η επιλογή του ηθοποιού να φορέσει ένα φαρδύ και ογκώδες σακάκι για να κάνει την βόλτα του. Δεν το συνηθίζει. Περπατούσαν μαζί χέρι χέρι και συζητούσαν, ενώ αδιαφορούσαν για τα βλέμματα του κόσμου τριγύρω τους. Υπάρχει, μάλιστα, και βίντεο από την έξοδό τους αυτή (δείτε το εδώ).

Η βραδινή έξοδος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στη Μύκονο

Βανδή Μπισμπίκης Μύκονος

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: «Καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια, πήγε και την έδωσε 50 ευρώ» – Η οργή για τη φωτογραφία του με τη Βανδή στην αρχή της σχέσης τους

Βανδή Μπισμπίκης Μύκονος Πάσχα

Πώς θα είναι το νυφικό που διάλεξε για τον γάμο τους

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το μπριγιαντένιο δαχτυλίδι που φοράει στο αριστερό της χέρι, εδώ και λίγες μέρες, ήταν μόνο η επισφράγιση και η επισημοποίηση της σχέσης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, που δείχνουν ξεκάθαρα την απόλυτη ευτυχία που ζουν χωρίς να κρύβονται.

Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια και σύντροφός του δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του, το ταξίδι στην Ιταλία, τα λόγια αγάπης που ειπώθηκαν δημόσια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram για εκείνη, μάλλον έφτασε και το πλήρωμα του χρόνου για το ζευγάρι, να επισημοποιήσει και την σχέση του.

Όπως λέγεται μάλιστα από το φιλικό περιβάλλον τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να παντρευτούν μυστικά το καλοκαίρι στην Κρήτη και αυτό θα το ξέρουν μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι και οι φίλοι χρόνων που είναι κοντά στο ζευγάρι…

Μεγάλο γλέντι θα στηθεί το καλοκαίρι για τον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή με κουμπάρο τον Μανώλη Κονταρό. «Ότι και να γίνει εσύ θα είσαι ο κουμπάρος» είπε η τραγουδίστρια στο Just the 2 of us του περασμένου Σαββάτου με καλεσμένο τον Μανώλη Κονταρό. Στην ερώτηση του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη που αναρωτήθηκε «Δέσποινα παντρεύεσαι;» και μετά την μαντινάδα του Κρητικού τραγουδιστή που μιλούσε για τον επερχόμενο γάμο της, η Δέσποινα χαμογελαστή έδειξε το μπριγιαντένιο δαχτυλίδι και απάντησε εμμέσως πλήν σαφώς, ότι ο Μανώλης Κονταρός θα είναι έτσι και αλλιώς ο κουμπάρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.