Εξομολόγηση Λευτέρη Πανταζή: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, μεγάλωσε με τη μαμά του. Είναι Πανταζάκι…» (video)

May 9, 2024


Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη (7/5).Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ενώ αποκάλυψε ότι τη «γνώρισε» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναδεικνύοντας το πώς κατάφεραν να αναπτύξουν μία στενή σχέση μετά από χρόνια, καθώς η ίδια μεγάλωνε με τη μητέρα της, Ζώζα Μεταξά.Στην ίδ…


Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη (7/5).

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ενώ αποκάλυψε ότι τη «γνώρισε» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναδεικνύοντας το πώς κατάφεραν να αναπτύξουν μία στενή σχέση μετά από χρόνια, καθώς η ίδια μεγάλωνε με τη μητέρα της, Ζώζα Μεταξά.

Στην ίδια συνέντευξη, Αποκάλυψη από τον Λευτέρη Πανταζή: «Από την κούραση και την αϋπνία έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό και έχασα τη φωνή μου»

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειές του, γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στους φίλους της», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.