Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν παίρνω το μέρος της, αλλά…» – Η απάντηση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις αιχμές Ρέμου & Θεοφάνους

April 25, 2024


Ο Ανδρέας Φουστάνος, πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και, μεταξύ άλλων, απάντησε για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα της τραγουδίστριας.Τόσο ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο Γιώργος Θεοφάνους έκαναν κάποιες δηλώσεις, επισημαίνοντας πως δεν έχουν επαφές με εκείνη (δείτε εδώ τη συνέντευξη του πρώτου και ε…


Ο Ανδρέας Φουστάνος, πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και, μεταξύ άλλων, απάντησε για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα της τραγουδίστριας.

Τόσο ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο Γιώργος Θεοφάνους έκαναν κάποιες δηλώσεις, επισημαίνοντας πως δεν έχουν επαφές με εκείνη (δείτε εδώ τη συνέντευξη του πρώτου και εδώ τα λόγια του δεύτερου). Εκείνος, λοιπόν, αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την απομάκρυνσή τους και εξέφρασε την άποψή του.

Η απάντηση του Ανδρέα Φουστάνου στον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

«Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, αλλά η Νατάσα είναι, πιστεύω, από τις καλύτερες τραγουδίστριες που έχει σήμερα η χώρα μας. Μην πω η καλύτερη, γιατί μπορεί να στενοχωρήσω άλλους. Η Νατάσα, καταρχήν, είναι ένα ακομπλεξάριστο άτομο, δεν νομίζω ότι έχει προβλήματα με τους γύρω της», είπε χαρακτηριστικά ο πλαστικός χειρουργός.

«Δεν τα ξέρω αυτά. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί μέσα στον χώρο τους. Ο χώρος των καλλιτεχνών είναι λίγο περίεργος. Επειδή τον έζησα και λίγο, παρεξηγούνται με το τίποτα και για το τίποτα. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν παίρνω το μέρος της. Την ξέρω καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ξέρω», καταλήγει στο σχόλιό του ο Ανδρέας Φουστάνος.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του πλαστικού χειρουργού – Κάθε αντικείμενο έχει συναισθηματική αξία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.