Ξανά διακοπούλες για τον Νικόλαο: Περνάει καλά και χωρίς την Τατιάνα – Η νέα φωτογραφία όλο νόημα

May 5, 2024


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγες εβδομάδες η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτκνικ. Ο Νικόλαος από ό,τι φαίνεται δεν το πήρε και τόσο «κατάκαρδα», όπως βέβαια και η υπόλοιπη τέως βασιλική οικογένεια, διότι γιόρτασαν εχθές Μ. Σάββατο με μεγαλοπρέπεια την Ανάσταση του Κυρίου στο νησί του Πόρου. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Φορτιστή βρέθηκε η τέως βασιλική …


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγες εβδομάδες η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτκνικ. Ο Νικόλαος από ό,τι φαίνεται δεν το πήρε και τόσο «κατάκαρδα», όπως βέβαια και η υπόλοιπη τέως βασιλική οικογένεια, διότι γιόρτασαν εχθές Μ. Σάββατο με μεγαλοπρέπεια την Ανάσταση του Κυρίου στο νησί του Πόρου. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Φορτιστή βρέθηκε η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, ενωμένη και αγαπημένη.

Με την ευκαιρία, δείτε: «Κλείνει το μάτι» Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Νικόλαο

Ποιοί ήταν απόντες

Η Άννα-Μαρία συνοδευόταν από τον πρωτότοκο γιο της, Παύλο με τη σύζυγό του Μαρί-Σαντάλ και τον μικρότερο γιο τους Αριστείδη-Σταύρο. Τα μεγαλύτερα παιδιά τους επέλεξαν να περάσουν αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό.

Μαζί τους ήταν και ο Νικόλαος, πρώτη φορά χωρίς την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους πριν λίγες εβδομάδες.

Ακόμη, το παρών έδωσαν ο Φίλιππος με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ και η Θεοδώρα με τον σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ.

Περνάνε καλά και χωρίς την Τατιάνα!

Ο Παύλος μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την Ανάσταση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου βλέπουμε την οικογένεια να ποζάρει με τις λαμπάδες της έξω από την εκκλησία αλλά και τα βεγγαλικά στον ουρανό.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.