Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Αυτό είναι το σπίτι που έμεναν μαζί στα Βόρεια Προάστια πριν χωρίσουν – Δείτε φωτογραφίες

April 23, 2024


Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν την απόφαση τους να χωρίσουν. Μέσω μιας κοινής ανακοίνωσης ενημέρωσαν τον κόσμο πως πλέον δεν είναι μαζί, ωστόσο ο ένας τρέφει ακόμα εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη προ τον άλλο.Μετά ωστόσο από την ανακοίνωση του διαζυγίου βγήκαν και αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωνε το ζευγάρι μέσα στο γάμο του. Σύμφωνα με δημοσιεύμα…


Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν την απόφαση τους να χωρίσουν. Μέσω μιας κοινής ανακοίνωσης ενημέρωσαν τον κόσμο πως πλέον δεν είναι μαζί, ωστόσο ο ένας τρέφει ακόμα εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη προ τον άλλο.

Μετά ωστόσο από την ανακοίνωση του διαζυγίου βγήκαν και αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωνε το ζευγάρι μέσα στο γάμο του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα Νικόλαος και Τατιάνα περνούσαν κρίση εδώ και 5 χρόνια, ενώ στο διάστημα αυτό υπήρξαν και τρίτα πρόσωπα ανάμεσα τους. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει χωρίσει ήδη εδώ και ένα χρόνο πριν βγει κοινή ανακοίνωση.

Μάλιστα, έχουν προχωρήσει ήδη τη ζωή τους! Η Τατιάνα Μπλάτνικ φέρεται πως διατηρούσε σχέση με έναν επιχειρηματία, η οποία ωστόσο … διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.