Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Σειληνός με χαστούκισε επειδή υποστήριξα τον Φρέντυ Γερμανό, με ζήλευε πολύ» (video)

April 23, 2024


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός μίλησε για τον Βαγγέλη Σειληνό, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τη γuμνή φωτογράφιση που είχε κάνει.Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της.«Είναι ντροπή τους να γράφουν για την ηλικία μου, άλλωστε δεν ισχύουν αυτά. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση στον κύριο αυτόν, αλλά βαριέμαι. Μεγά…


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός μίλησε για τον Βαγγέλη Σειληνό, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τη γuμνή φωτογράφιση που είχε κάνει.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της.

«Είναι ντροπή τους να γράφουν για την ηλικία μου, άλλωστε δεν ισχύουν αυτά. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση στον κύριο αυτόν, αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά, αλλά δεν μου φαίνεται κι αυτό δεν τους αρέσει. Ερωτεύτηκα τον Βαγγέλη Σειληνό 9 ετών, τον είδα και έμεινα άναυδη. Μια φορά με σκαμπίλισε εξαιτίας του Φρέντυ. Δεν ταιριάζαμε με τον Σειληνό, γι’ αυτό και χωρίσαμε», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.