Τελεσιδικούν οι γιατροί για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Καμία σταδιακή αφύπνιση…»

April 20, 2024


Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς” μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 28 Μαρτίου.Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι θεράποντες ιατροί θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν.Ο Θάνος Βάγιος μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα ν…


Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς” μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 28 Μαρτίου.

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι θεράποντες ιατροί θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν.

Ο Θάνος Βάγιος μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του”.

Δείτε επίσης: Μια προσευχή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή η διάγνωση θα δείξει…»

Τα νέα για την υγεία του – Η απόφαση των γιατρών

“Προσπάθησαν να γίνει η αποσωλήνωση, αλλά μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν. Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του αλλά…” είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό.

“Θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά τελικά δεν ισχύει… Οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.