Εκτός Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας: «Χθες που μιλήσαμε μου είπε ότι…» – Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη διαγραφή από το ΣΥΡΙΖΑ

April 19, 2024


Ο Δημήτρης Παπανώτας προκάλεσε τεράστιο σάλο μετά τις δηλώσεις που έκανε για την κακοποίηση των γυναικών πριν από κάποιες μέρες, γεγονός που θορύβησε τους συνυποψήφιούς του για τις Ευρωεκλογές, πέρα από το κοινό, και ύστερα από πίεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία έθεσε όρο να αποπεμφθεί ο ίδιος, διαφορετικά θα αποχωρούσε εκείνη, τελικά έμεινε εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να …


Ο Δημήτρης Παπανώτας προκάλεσε τεράστιο σάλο μετά τις δηλώσεις που έκανε για την κακοποίηση των γυναικών πριν από κάποιες μέρες, γεγονός που θορύβησε τους συνυποψήφιούς του για τις Ευρωεκλογές, πέρα από το κοινό, και ύστερα από πίεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία έθεσε όρο να αποπεμφθεί ο ίδιος, διαφορετικά θα αποχωρούσε εκείνη, τελικά έμεινε εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να το ανακοινώνει στα social media (δείτε την εδώ).

Ο ίδιος πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις για το γεγονός αυτό, εμφανώς απογοητευμένος και συγχυσμένος, εξηγώντας πως πλέον η μόνη του επιθυμία είναι να επιστρέψει στο πόστο του στο Happy Day. Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 19 Απριλίου, δεν εμφανίστηκε στο πλατό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα μετά τη διαγραφή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε θέμα συζήτησης. Τελικά τέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτά λίγο πολύ τα ξέρετε. Χθες που μιλήσαμε μου είπε ότι ήθελε να επιστρέψει από σήμερα και να κλείσει το κεφάλαιο πολιτική πριν καλά καλά το ανοίξει. Θα είναι εδώ στην εκπομπή να μιλήσει για όλα αυτά στη συνέχεια και από εκεί και πέρα θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και θα επιστρέψει ξανά», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.