Αφροδίτη Σκαφίδα – Η πρώτη φωτό μέσα από το μαιευτήριο – «Σε ευχαριστούμε που ήρθες…»

April 14, 2024


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους!    “Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας…”, θέλησε να γράψει η μανούλα στη λεζάντα της φωτογραφίας της, δείχνοντας πως τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψει αυτή τη στιγμή.     


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους!

 

  • Μάλιστα, η Αφροδίτη Σκαφίδα θέλησε να μοιραστεί την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της και να το φιλά τρυφερά.

 

 

“Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας…”, θέλησε να γράψει η μανούλα στη λεζάντα της φωτογραφίας της, δείχνοντας πως τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψει αυτή τη στιγμή. 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.