Αποκάλυψη – Δικαιώθηκε ο Βαλάντης στην αγωγή 50.000 ευρώ εναντίον του Γιώργου Λάγιου

April 14, 2024


Η είδηση ήρθε απο τα δικαστήρια και αφορούσε στην δικαστική διαμάχη του Βαλάντη με τον Γιώργο Λάγιο. Η αγωγή του τραγουδιστή συζητήθηκε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Επι Τόπου” είχε αίσια εξέλιξη για τον τραγουδιστή.    Σημαίνει πώς οι δικαστές δικαίωσαν πρωτόδικα τον αοιδό και πλέον όλοι περιμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση και να μάθουν όλοι το τελικό π…


Η είδηση ήρθε απο τα δικαστήρια και αφορούσε στην δικαστική διαμάχη του Βαλάντη με τον Γιώργο Λάγιο. Η αγωγή του τραγουδιστή συζητήθηκε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Επι Τόπου” είχε αίσια εξέλιξη για τον τραγουδιστή.

 

 

  • Τι σημαίνει αυτό; 

 

 

Σημαίνει πώς οι δικαστές δικαίωσαν πρωτόδικα τον αοιδό και πλέον όλοι περιμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση και να μάθουν όλοι το τελικό ποσό επιδίκασης.  Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.