Πήγε καλεσμένη στο Fay’s Time και κάθισε στη θέση της Φαίης Σκορδά – «Εκεί είναι η θέση της παρουσιάστριας αλλά ζήστο»

March 28, 2024


Με κέφι και χορό η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο πλατό του Fays Time την σημερινή 28/3 καλεσμένη της. Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής της on camera κάθισαν στο σαλόνι και την περίμεναν.Εκείνη λίγο πριν πατήσει το πόδι της στο πλατό έκανε έκανε σκετς, κάνοντας τους πάντες μπροστά και πίσω από τις κάμερες να ξεσπάσουν σε γέλια. Η αμηχανία ήρθε για κάποια δευτερόλεπτα ωστόσο όταν ήρθε η σ…


Με κέφι και χορό η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο πλατό του Fays Time την σημερινή 28/3 καλεσμένη της. Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής της on camera κάθισαν στο σαλόνι και την περίμεναν.

Εκείνη λίγο πριν πατήσει το πόδι της στο πλατό έκανε έκανε σκετς, κάνοντας τους πάντες μπροστά και πίσω από τις κάμερες να ξεσπάσουν σε γέλια. Η αμηχανία ήρθε για κάποια δευτερόλεπτα ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή να κάτσουν στον καναπέ.

Τι συνέβη στο Fays Time με την Σκορδά και την καλεσμένη της

Η Φαίη Σκορδά συγκεκριμένα υποδέχτηκε την Έλενα Χαραλαμπούδη, την 5 minute mom του Tik Tok. Ωστόσο, όταν πήγε να κάτσει, έκατσε στην θέση της παρουσιάστριας.

«Εκεί είναι η θέση της παρουσιάστριας αλλά κάτσε. Κάτσε κάτσε δεν πειράζει σου πάει. Ζήστο», σχολίασε γελώντας η παρουσιάστρια με την καλεσμένη της να γελάει αμήχανα και να απαντάει «Δεν το έκανα επίτηδες! Βρε Φαίη, αισθάνομαι άσχημα τώρα που κάθομαι εδώ».

Δείτε επίσης: «Εγώ μια μέρα θα γράψω βιβλίο» – Το “καρφί” της Φαίης Σκορδά στους συνεργάτες της στον αέρα του Fay’s Time

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.