Μαριάντα Πιερίδη – Η αποκάλυψη για το ταξίδι με τον σύντροφό της: «Δεν θέλω να συζητήσω αν…»

March 28, 2024


Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 27/3 σε έξοδο της. Η τραγουδίστρια λοιπόν, ερωτήθηκε για τον σύντροφό της, με τον οποίο το τριήμερο το πέρασαν στο όμορφο Λονδίνο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.Μετά το διαζύγιο από τον πρώην σύντροφό της (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα), δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή για αυτό και είναι μαζεμ…


Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 27/3 σε έξοδο της. Η τραγουδίστρια λοιπόν, ερωτήθηκε για τον σύντροφό της, με τον οποίο το τριήμερο το πέρασαν στο όμορφο Λονδίνο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά το διαζύγιο από τον πρώην σύντροφό της (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα), δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή για αυτό και είναι μαζεμένη στις απαντήσεις που δίνει.

Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη για το ταξίδι με τον σύντροφό της

«Πήγα στο Λονδίνο με τον σύντροφό μου. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πέρασα ωραία το τριήμερο. Δεν θέλω να συζητήσω αν ήταν το πρώτο μας, το δεύτερο, το τρίτο ταξίδι μας. Με τιμά που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου. Θα ήταν αγένεια από την πλευρά μου να πω ότι ενοχλούμαι», εξομολογήθηκε η Μαριάντας Πιερίδη.

Όλες οι λεπτομέρειες της νέας της σχέσης

Η επόμενη μέρα για την Μαριάντα Πιερίδη, μετά από τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση, φαίνεται να είναι ξεκάθαρα πιο χαρούμενη και πολύ πιο φωτεινή. Το χαμόγελο έχει επιστρέψει στην ζωή της και η τραγουδίστρια δείχνει να περνάει μια πολύ ευτυχισμένη φάση στην προσωπική της ζωή. Αιτία; Ο νέος έρωτας που μπήκε “έτσι ξαφνικά” στην ζωή της και την γέμισε ενέργεια και ζωντάνια…

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Μαριάντα Πιερίδη έστελνε “Χαιρετίσματα” στον πρώην σύζυγό της και γυρνούσε σελίδα στην προσωπική της ζωή, ίσως και να μην περίμενε τόσο γρήγορα να προχωρήσει με έναν άλλον άνθρωπο, ο έρωτας όμως είναι απρόβλεπτος, της χτύπησε δυνατά την πόρτα, εκείνη την άνοιξε και ξεκίνησε μια νέα σχέση γεμάτη με όνειρα και προσδοκίες.

Η εμφάνιση του νέου ζευγαριού σε εστιατόριο εμπορικού κέντρου και τα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους (δείτε εδώ το βίντεο), σήμαναν αμέσως “συναγερμό” για αυτή τη νέα σχέση που ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα περίπου και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Λίγες μέρες πριν οι δυο τους είχαν πάει για να διασκεδάσουν στην Άννα Βίσση και οι υπόλοιποι θαμώνες άθελά τους, είχαν γίνει μάρτυρες ενός μεγάλου έρωτα, που είναι στο ξεκίνημά του, με προξενητή τον Τζώνυ Καλημέρη που τελικά θα είναι και ο… “κουμπάρος” εάν προχωρήσει η σχέση και επισημοποιηθεί.

O Τζώνη Καλημέρης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ισχυρός άντρας των media πριν από λίγο καιρό σε μια γενική μάζωξη στο σπίτι του για φαγητό προσκάλεσε και την Μαριάντα Πιερίδη και ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο… έρωτας. Η έλξη ανάμεσα σε εκείνην και στον γοητευτικό επιχειρηματία όπως φάνηκε εκ των υστέρων ήταν τόσο δυνατή, που λίγες μέρες αργότερα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Η Μαριάντα Πιερίδη έχοντας βγει από μια πολύχρονη σχέση και έναν γάμο 7 χρόνων με τον Δημήτρη Κατριβέση συνεχίζει να έχει φιλικές σχέσεις με τον πρώην άντρα της και προχωράνε επαγγελματικά μαζί σε ένα project που έχουν ήδη σχεδιάσει και έχει σχέση με την διατροφή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.