Η Πάμελα Άντερσον με Vogue στο σόου της Mαντόνα

February 24, 2024


Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα στη σκηνή του Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά. Ενώ ερμήνευε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Vogue» υποδέχτηκε στη σκηνή την Πάμελα Άντερσον. Η διάσημη πρωταγωνίστρια φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ, μίνι φούστα και με ελάχιστο μακιγιάζ αγκάλιασε και φίλησε την Μαντόνα πριν πάρει τον ρόλο του κριτή στη σκηνή…


Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα στη σκηνή του Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά. Ενώ ερμήνευε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Vogue» υποδέχτηκε στη σκηνή την Πάμελα Άντερσον. Η διάσημη πρωταγωνίστρια φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ, μίνι φούστα και με ελάχιστο μακιγιάζ αγκάλιασε και φίλησε την Μαντόνα πριν πάρει τον ρόλο του κριτή στη σκηνή, τον οποίο είχαν αναλάβει σε άλλες συναυλίες μεταξύ άλλων η Τζούλια Γκάρνερ και η Κέλι Ρίπα. Αμέσως μετά κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια και το συνόδευσαν με emojis γεμάτα καρδούλες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.