Μαρί Σαντάλ – Παύλος Γλύξμπουργκ – Γεύμα για δύο σε αγαπημένο αθηναϊκό στέκι των celebrities

February 24, 2024


Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησαν προ ολίγων ημερών η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της Παύλος Γλύξμπουργκ, με τον φωτογραφικό φακό του NDP να τους καταγράφει μετά από γεύμα τους σε αγαπημένο εστιατόριο των celebrities, στην «καρδιά» της Αθήνας. Στις σχετικές εικόνες, Παύλος και Μαρί Σαντάλ αναχωρούν μετά το γεύμα τους από το all day στέκι Athénée, που βρίσκεται στη γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεσ…


Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησαν προ ολίγων ημερών η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της Παύλος Γλύξμπουργκ, με τον φωτογραφικό φακό του NDP να τους καταγράφει μετά από γεύμα τους σε αγαπημένο εστιατόριο των celebrities, στην «καρδιά» της Αθήνας. Στις σχετικές εικόνες, Παύλος και Μαρί Σαντάλ αναχωρούν μετά το γεύμα τους από το all day στέκι Athénée, που βρίσκεται στη γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, και επιβιβάζονται σε SUV μεγάλου κυβισμού. Όπως «μαρτυρούν» και οι σχετικές εικόνες, το ζευγάρι πραγματοποίησε την έξοδό του στην πόλη μία από τις κρύες ημέρες του φετινού χειμώνα, με τους δυο τους να έχουν επιλέξει ζεστά ρούχα, με casual διάθεση. Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα cropped σκούρο γκρι παντελόνι με ρίγες, το οποίο συνδύασε με μπεζ ζιβάγκο, καφέ δερμάτινα μποτάκια και ζεστό πανωφόρι. Ο σύζυγός της, από την πλευρά του, φόρεσε ένα σκούρο τζιν παντελόνι, με πουκάμισο, μπλούζα, αλλά και χοντρό μπουφάν.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.