ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ

December 16, 2025


Η Εύη Βατίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day στον ALPHA σχετικά με την καθημερινότητά της σήμερα, ένα χρόνο μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της, Αλέξης Κούγια.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a…


Η Εύη Βατίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day στον ALPHA σχετικά με την καθημερινότητά της σήμερα, ένα χρόνο μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της, Αλέξης Κούγια.

Όπως αποκάλυψε, πλέον ασχολείται με κατασκευές σε σπίτια, ενώ ασχολείται και με το σπίτι στη Μύκονο που πέρασε στα παιδιά της μετά την απώλεια του δικηγόρου.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Ασχολούμαι με κατασκευές σε σπίτια και παρακολουθώ την πολιτική. Δεν θα ξαναασχοληθώ. Το έκανα 1 χρόνο, αποδείχθηκε ότι δεν είναι για εμένα», ανέφερε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.