Μάθημα ανθρωπιάς από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο: Μοίρασε τα ρούχα του σε άπορα παιδιά της Τουρκίας (video)

November 12, 2023


Στα τουρκικά ΜΜΕ φιγουράρει το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου, όχι για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά για την όμορφη κίνησή του για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.s…


Στα τουρκικά ΜΜΕ φιγουράρει το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου, όχι για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά για την όμορφη κίνησή του για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Συγκινεί ο γνωστός αθλητής

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην Καισάρεια, αποφάσισε να γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του (16/10/1991) προσφέροντας βασικά αγαθά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, Μεγαλείο ψυχής από Στέφανο Τσιτσιπά: Δωρίζει 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό οργανισμό στην Ελλάδα

«Σκέφτηκα κάτι τέτοιο, βλέποντας αρκετό κόσμο να δυσκολεύεται στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Τόσο οικονομικά όσο και με όλη αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως, υπάρχουν παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΛ, του ΠΑΣ Γιάννινα, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Έτσι, ο Κολοβέτσιος αποφάσισε στα γενέθλιά του να προσφέρει είδη ρουχισμού. Ζήτησε από τον σύλλογο να βρει παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα έλλειψης βασικών ειδών. Χθες (1/11) επισκέφτηκε ένα σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε υποβαθμισμένη περιοχή της πόλης, και έδωσε στα παιδιά τσάντες, οι οποίες περιείχαν μπουφάν, παπούτσια και φόρμα, γιατί πλησιάζει χειμώνας και στη Καισάρεια είναι βαρύς.

«Ήδη είχαμε κάνει τις επαφές μέσω της Καϊσέρισπορ, αφού υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο εμείς οι παίκτες επισκεπτόμαστε τα σχολεία. Συνειδητοποιώ τι συμβαίνει γύρω μας. Ήθελα να χαροποιήσω αυτά τα παιδιά και να τους δώσω λίγο χαμόγελο αυτές τις δύσκολες ημέρες», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.

Στην διαδικασία παράδοσης το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, που εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την αγαθοεργία του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Την επομένη, σήμερα δηλαδή, το όνομά του αναφέρεται σε μεγαλύτερα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά.

Ο 32χρονος στόπερ διανύει την τέταρτη σεζόν του στην Τουρκία και είναι αρχηγός της Καϊσέρισπορ, με την οποία οσονούπω θα συμπληρώσει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών. Μέχρι τώρα, έχει παίξει σε 98 επίσημα ματς, τα περισσότερα από τις υπόλοιπες ομάδες της καριέρας του, αφού με την ΑΕΚ σταμάτησε στα 93 και με τον Παναθηναϊκό στα 85.

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.