«Είπα ότι δοκίμασα χόρτο στο λύκειο και είδα εξώφυλλο εφημερίδας να γράφει ότι είμαι…» – Φανερά ενοχλημένος ο Ιωάννης Παπαζήσης

October 25, 2023


Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24/10 ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα, από την καριέρα του μέχρι και την προσωπική του ζωή και την σχέση του με τον γιο που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για την συνεπιμέλεια του παιδιού).Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε σε έ…


Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24/10 ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα, από την καριέρα του μέχρι και την προσωπική του ζωή και την σχέση του με τον γιο που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για την συνεπιμέλεια του παιδιού).

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει πριν από χρόνια, στο οποίο ανέφερε πως είχε δοκιμάσει ναρκωτικά όταν πήγαινε ακόμη λύκειο και έγραψαν πως είναι ναρκομανής. Παρόλα αυτά, δεν κινήθηκε ποτέ νομικά και εξήγησε γιατί.

Η ενόχληση του Ιωάννη Παπαζήση για ψευδές δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

«Δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται για μένα. Το μόνο που διάβασα στα 20 χρόνια καριέρας και με εκνεύρισε ήταν ένα δημοσίευμα που είχαν πει για μένα. Σε μια συνέντευξη που είχα δώσει με ρώτησαν αν έχω δοκιμάσει ποτέ απαγορευμένες ουσίες και είπα ότι δοκίμασα χόρτο στο λύκειο. Είδα εξώφυλλο εφημερίδας να γράφει ότι είμαι ναρκομανής. Αυτό με είχε ενοχλήσει πολύ. Τότε δεν ασχολήθηκα καθόλου, γιατί δεν είχα καταλάβει ότι μπορώ να κινηθώ νομικά. Αν ήταν σήμερα θα είχα κινηθεί νομικά. Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ καμία καλή ούτε κακή κριτική», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.