«Είναι σοκαριστικό γιατί συνειδητοποιείς που κατατάσσεσαι…» – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μιχάλη Αφολαγιάν για τη σύλληψή του

October 24, 2023


Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, ο Μιχάλης Αφολαγιάν, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποίος αποκάλυψε ότι είχε συλληφθεί στη Σύρο ως παράνομος μετανάστης.Ο ηθοποίος φέτος υποδύεται τον Μπάκου στην νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό θέτωντας τον πήχη πολύ ψηλά γι…


Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, ο Μιχάλης Αφολαγιάν, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποίος αποκάλυψε ότι είχε συλληφθεί στη Σύρο ως παράνομος μετανάστης.

Ο ηθοποίος φέτος υποδύεται τον Μπάκου στην νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό θέτωντας τον πήχη πολύ ψηλά για τη φετινή σεζόν (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Εκτός από τον Μιχάλη Αφολαγιάν, καλεσμένος στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν και ο Θάνος Κιούσης, ο οποίος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Τι αποκάλυψε ο Μιχάλης Αφπολαγιάν για την σύλληψή του

«Πήρα ελληνική ιθαγένεια τον Αύγουστο, μετά από 23 χρόνια. Είναι πολύ ψυχοφθόρο ιδιαίτερα όταν μεγαλώνεις και δεν εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως ένα ξέχωρο κομμάτι αλλά ως κομμάτι της κοινότητας. Ειδικά στο σχολείο όλοι οι φίλοι μου ήταν από την Ελλάδα κι οι παρέες μου ήταν Έλληνες. Γενικότερα ζούσα σε έναν κόσμο που θεωρούσα ότι είμαι μέλος του. Μετά τα 18 αρχίζεις να δίνεις εξηγήσεις από που έρχεσαι, ποιος είσαι, αν έχεις άδεια διαμονής και εκεί καταλαβαίνεις τι γίνεται» είπε αρχικά ο Μιχάλης Αφολαγιάν.

«Ήταν ξαφνικό. Έκαναν έλεγχο στον δρόμο κι εγώ θεωρούσα ότι με τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως και με την κοινή λογική ότι ξέρεις πολύ καλύτερα την εντοπιότητα και τα ελληνικά… Είναι σοκαριστικό γιατί συνειδητοποιείς που κατατάσσεσαι και ότι έχεις ένα δρόμο μεγάλο για να αποδείξεις τα αυτονόητα. Νιώθεις πολίτης β’ κατηγορίας και χάνονται ευκαιρίες. Να σε προσκαλούν από εδώ και από εκεί και να μην μπορείς» ανέφρε ο Μιχάλης Αφολαγιάν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.