«Εξέθεσε ή δεν εξέθεσε την γυναίκα αυτή;» – Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Κασσελάκη για την πρώην αρραβωνιαστικιά του

October 24, 2023


Ένα έντονο ξέσπασμα είχε το πρωί της Τρίτης 24/10, στην εκπομπή το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας κάτα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη αλλά και των δηλώσεων που έκανε χθες σχετικά με την ιδεολογική μεταστροφή του.Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι το επειχήρημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύναμο καθώς και ότι με αυτόν τον τρόπο εξέθεσε τη γυναίκα με την οποία ήταν επί χρόνια αρραβιωνιασμένος. …


Ένα έντονο ξέσπασμα είχε το πρωί της Τρίτης 24/10, στην εκπομπή το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας κάτα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη αλλά και των δηλώσεων που έκανε χθες σχετικά με την ιδεολογική μεταστροφή του.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι το επειχήρημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύναμο καθώς και ότι με αυτόν τον τρόπο εξέθεσε τη γυναίκα με την οποία ήταν επί χρόνια αρραβιωνιασμένος. Παράλληλα έκανε λόγο και για την υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμία σημασία το φύλο.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Κασσελάκη

«Ο κ. Κασσελάκης έχει επιλέξει και μη μας ψέγετε εμάς τα κανάλια, να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Υπερπροβάλλετε όπως κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα την προσωπική σας ζωή. Εσείς λοιπόν είστε ένας πολιτικός αρχηγός που έχετε επιλέξει, και δεν με αφορά είτε λέγεται Τάιλερ, είτε λεγόταν Μαρία, να μιλάτε για τον σύζυγό σας.» είπε αρχικά.

«Χθες είπε ως πολιτικό επιχείρημα στη συνέντευξη στην εκπομπή μας, ότι στα 24 του ήταν δεξιός ενώ στα 36 του είναι αριστερός. Γιατί τότε ήταν σε σχέση με μία γυναίκα και αισθανόταν άβολα, πιεσμένος και στενοχωρημένος. Αν εγώ που δεν είμαι ομοφυλόφιλος, είχα μία σχέση πριν από 10 χρόνια, που αυτή η σχέση ήταν γνωστή στο Πανελλήνιο είτε σε φίλους και γνωστούς, έβγαινα 10 χρόνια μετά και έλεγα δημόσιαα ότι είχα ιδεολογικό μπέρδεμα γιατί πιεζόμουν με τη σχέση που είχα τότε, τι θα λέγανε; Είμαι απαράδεκτος αν το κάνω;» πρόσθεσε.

«Μία γυναίκα νομιμοποιείται να μιλήσει άσχημα για έναν ή μία σύντροφο; Δεν είναι πολύ άσχημο; Γιατί δεν το λέει κανείς τότε; Ελάτε στη θέση αυτής της γυναίκας η οποία ήταν 7 χρόνια αρραβωνιασμένη με έναν άνθρωπο και ακούει μετά ότι αυτός ο άνθρωπος που άλλαξε προσανατολισμό, και καλά κάνει, αλλά του προκαλούσε ιδεολογική τρικυμία. Εξέθεσε ή δεν εξέθεσε την γυναίκα αυτή; Ήταν τόσο στενοχωρημένος σε αυτή τη σχέση που μέχρι και ιδεολογία άλλαξε.» ανέφερε.

«Λέμε ότι δεν είναι ωραίο να μιλάει κανείς για το παρελθόν. Εδώ ο κύριος Κασσελάκης εξέθεσε ή όχι το παρελθόν του; Κανένας δεν τα λέει στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.