Κωνσταντίνος Αργυρός: “Φωτιά στο Σαββατόβραδο” στη συναυλία του για τους Έλληνες ομογενείς στην Αφρική

October 24, 2023


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου χαμό προκάλεσε η εκρηκτική εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού, στη Νότια Αφρική, ο οποίος έκανε μία συναυλία για τους ομογενείς, που βρίσκονται εκεί, και όχι μόνο.Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε για μια από τις προγραμματισμένες του συναυλίες εκτός Ελλάδας, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο δημοφιλής ερμηνευτής απόλαυσε και ο ίδιος το πρόγραμμά του, αλλά πέρασε και αρκετές …


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου χαμό προκάλεσε η εκρηκτική εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού, στη Νότια Αφρική, ο οποίος έκανε μία συναυλία για τους ομογενείς, που βρίσκονται εκεί, και όχι μόνο.

Το “έκαψε” ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη συναυλία του στην Αφρική

Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε για μια από τις προγραμματισμένες του συναυλίες εκτός Ελλάδας, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο δημοφιλής ερμηνευτής απόλαυσε και ο ίδιος το πρόγραμμά του, αλλά πέρασε και αρκετές στιγμές ξεγνοιασιάς με τη μητέρα του Φωτεινή, κάνοντας σαφάρι, αλλά βλέποντας και ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, όπως φάνηκε και από αναρτήσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του στο Instagram:

Ο λαϊκός τραγουδιστής έδωσε μια και μοναδική συναυλία για τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι ξεσάλωσαν με τις επιτυχίες του, κάτι που από ό,τι φάνηκε έκανε και ο ίδιος. Η Νότια Αφρική έγινε θύμισε Ελλάδα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε με τους θαμώνες να χορεύουν, να τραγουδούν και φυσικά να σπάνε πιάτα, να σηκώνουν μαντήλια στον αέρα.

Δείτε επίσης: Στιγμιότυπο από την κοινή εμφάνιση του με τη νέα σύντροφό του, ο Κωνσταντίνους Αργυρός

Αλλά συγκινήθηκε, ιδιαίτερα από την υποδοχή των ομογενών που είχε στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες, πως ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπeος βρέθηκε καλεσμένος εκεί, ανάμεσα στους θαμώνες, και πέρασε καλά με τα τραγούδια του ερμηνευτή.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη συναυλία:

Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για την Νίκα

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε αν βρίσκεται στην περιοδεία μόνος του ή αν είναι η Αλεξάνδρα μαζί του, απάντησε: «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά», χωρίς να γίνεται κάποια άλλη ερώτηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.