Η στιγμή που η Γιούλικα Σκαφιδά έμαθε το φύλο του μωρού, που περιμένει – Η αναπάντεχη αντίδρασή της

October 22, 2023


Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ”InStyle” και στη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου, που κυκλοφόρησε την Κυριακή (22/10) με την εγκυμονούσα να μιλάει για αυτήν την ιδιαίτερη φάση της ζωής της.Λίγο πριν η ηθοποιός γεννήσει το πρώτο της παιδί κάνει αποκαλύψεις για όσα έχει φανταστεί και για το νέο κεφάλαιο, που αναμένεται να ανοίξει στη ζωή της. Να θυμίσουμε εδώ, πως η Σκα…


Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ”InStyle” και στη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου, που κυκλοφόρησε την Κυριακή (22/10) με την εγκυμονούσα να μιλάει για αυτήν την ιδιαίτερη φάση της ζωής της.

Λίγο πριν η ηθοποιός γεννήσει το πρώτο της παιδί κάνει αποκαλύψεις για όσα έχει φανταστεί και για το νέο κεφάλαιο, που αναμένεται να ανοίξει στη ζωή της. Να θυμίσουμε εδώ, πως η Σκαφιδά περιμένει αγοράκι και μάλιστα έχει αποκαλύψει το όνομα, που θα πάρει.

Στο φύλο του παιδιού της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Γιούλικα Σκαφιδά αποκαλύπτοντας αν τη φοβίζει η κοινωνία, στην οποία θα μεγαλώσει και αν έχει σκεφτεί τον γιο της ως έναν σύγχρονο φεμινιστή.

Οι δηλώσεις της Γιούλικα Σκαφιδά για το φύλο του παιδιού που περιμένει

Ξέρω ότι σε ενοχλεί τρομερά ο σeξισμός της κοινωνίας. Ωστόσο, μήπως κι εμείς οι ίδιοι τον αναπαράγουμε;

Ναι, με απασχολεί, γιατί ξέρεις τον βλέπω και θέλω να ουρλιάξω: «Είναι εδώ, υπάρχει! Να, κοίτα τι είπες, κοίτα τι έκανες, υπάρχει!» Θέλω να προσπαθήσω να αφυπνίσω τους φίλους μου, για αρχή.

Τώρα που θα κάνεις αγόρι, έχεις σκεφτεί ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσφέρεις έναν φεμινιστή σε αυτή την πατριαρχική κοινωνία;

Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “οκέι, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια.

Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι, μήπως είσαι τελικά θύμα κι εσύ της πατριαρχίας;» (γέλια).

Γιούλικα Σκαφιδά

Η απόφασή της να γίνει μητέρα

«Το μωρό δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ, όπως και το ότι θα γίνω ηθοποιός. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών, από τότε που γεννήθηκε μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά μέχρι στιγμής. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.