«Κάποιες φορές το παίζω χαρούμενη…» – Τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο της Δανάης Μπάρκα

October 14, 2023


Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή το γεγονός πως είναι άρρωστη και αναρρώνει αυτές τις ώρες στο σπίτι της (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας της), βρήκε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσει με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι προχώρησε σε ένα Q & A.Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, έγραφε: «Νιώθεις ποτέ να απελπίζεσαι; Και αν ναι, πως “ισιώνεις;”. Τότε η παρου…


Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή το γεγονός πως είναι άρρωστη και αναρρώνει αυτές τις ώρες στο σπίτι της (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας της), βρήκε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσει με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι προχώρησε σε ένα Q & A.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, έγραφε: «Νιώθεις ποτέ να απελπίζεσαι; Και αν ναι, πως “ισιώνεις;”. Τότε η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και εξήγησε ποια είναι η αλήθεια πίσω από τον πρόσχαρο χαρακτήρα της που βγαίνει προς τα έξω είτε στην εκπομπή της είτε στα social media γενικότερα.

Τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο της Δανάης Μπάρκα

«Αρκετά συχνά. Αναλόγως την περίσταση αντιδρώ διαφορετικά. Κάποιες φορές βάζω “ψεύτικη διάθεση” και το παίζω χαρούμενη για να μην αντιληφθεί κανείς τίποτα μέχρι να απομονωθώ σε εμένα. Κάποιες άλλες, δείχνω την αδυναμία μου και κλείνομαι στον εαυτό μου αργότερα. Κάποιες άλλες, τα μοιράζομαι όλα με τους δικούς μου ανθρώπους. Πάντως, υπάρχουν τέτοιες στιγμές σε όλους μας και είναι απόλυτα λογικό», απάντησε, λοιπόν.

Δείτε επίσης: Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε πριν λίγους μήνες την κρυοσυντήρηση ωαρίων: 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες

Δανάη Μπάρκα εξομολόγηση
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στις 21/9 σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σχολιάστηκε η αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη σχετικά με την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την κρίση στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Όπως έκανε γνωστό, κατά την διάρκεια του Καλοκαίρι Yes έλαβε κάποια μηνύματα τα οποία αφορούσαν τον σύζυγό της και ήταν αιτία χωρισμού – δείτε την εξομολόγηση της.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη λοιπόν, σχολιάζοντας τα λόγια της η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε πως της έχει συμβεί παρόμοιο θέμα και μάλιστα πρόσφατα. Ήταν προς το τέλος της πρώτης σεζόν, όταν υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή της, ωστόσο, φαίνεται πως έληξε όταν μια κοπέλα της έστειλε δυο φωτογραφίες. Μια με τα μηνύματα τους και μια με από μια παρέα που δεν γνώριζε.

«Περίπου προς το τέλος της πρώτης μας σεζόν υπήρχε ένας άνθρωπος στην ζωή μου και μου είχαν έρθει δύο μηνύματα όχι την ώρα της εκπομπής. Στο πρώτο μήνυμα ήταν μια φωτογραφία κάπου σε μια παρέα που εγώ δεν ήξερα και στην άλλη ήταν screenshot από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, τα οποία μου τα έστειλαν επειδή ξέροντας ότι υπάρχει αυτό, να ξέρεις ότι συμβαίνει και αυτό. Δεν μπορώ να κρίνω αν η κοπέλα που μου το έστειλε το έκανε κακοπροαίρετα ή καλοπροαίρετα.

Τότε δεν έμεινα σε αυτό όμως, γιατί η ψυχολογία μου ήταν εύθραυστη τότε και έμεινα στο ότι “ωχ αν αυτό το κορίτσι το ανεβάζει δημόσια και γίνει αναπαραγωγή και ξαφνικά μπλεχτώ σε μια κατάσταση με δημοσιεύματα, αυτά έτρεμα τότε. Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά.

Και η Μαριάντα αυτή την στιγμή έχει να διαχειριστεί και την κρίση που μπορεί να υπάρχει στην προσωπική της ζωή και το τι θα πουν οι γύρω της που μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία. Είναι σοκαριστικό, συμπάσχω.», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.