Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια γενναία μάχη για τη ζωή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι του.Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» ξέσπασε για τα ψευδή αλλά και χυδαία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον τραγουδιστή.«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι …
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια γενναία μάχη για τη ζωή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» ξέσπασε για τα ψευδή αλλά και χυδαία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον τραγουδιστή.
«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ζωντανός.
Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος.
Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα… θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ.
Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Νοσηλεύεται τις τελευταίες 3-4 μέρες! Θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του…» – Όλη η αλήθεια για την υγεία του
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου τόσο ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς όσο και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι εξαιτίας των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται τις τελευταίες 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και σήμερα παίρνει εξιτήριο. Η υγεία του είναι καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του από το σπίτι.