Σόφη Ζαννίνου για Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήταν πολύ συναισθηματική, μου είχε πει…»

October 10, 2023


Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Μηλιόγλου, μιλώντας για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου και αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ συναισθηματική. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:«Πήγαμε στο στούντιο να ηχογραφήσουμε το «Έκλαψα χθες» και μου είπε ότι εσύ είσαι τραγουδίστρια και θα σε παιδέψω. Θα με συγχωρήσεις. Μπήκε και το είπε μία κι έξω κανονικά. Ήμασταν στο μακιγιάζ και ε…


Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Μηλιόγλου, μιλώντας για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου και αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ συναισθηματική.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:

«Πήγαμε στο στούντιο να ηχογραφήσουμε το «Έκλαψα χθες» και μου είπε ότι εσύ είσαι τραγουδίστρια και θα σε παιδέψω. Θα με συγχωρήσεις. Μπήκε και το είπε μία κι έξω κανονικά. Ήμασταν στο μακιγιάζ και ετοιμαζόμασταν γιατί θα είχε πλάνα από την ηχογράφηση και είναι μία μύγα που μας έχει τρελάνει και παίρνω ένα περιοδικό εγώ και ταπ το χτυπώ. Μου λέει πάρα πολύ σοβαρά και θυμωμένα τι έκανες;

Σκότωσες τη μύγα. Μου λέει δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Είσαι ο Θεός για να σκοτώσεις ένα πλάσμα του Θεού; Μην το ξανακάνεις αυτό ποτέ. Βαραίνεις το κάρμα σου. Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος αλλά και γλυκιά και συναισθηματική πολύ. Αυτό με τη μύγα μου έκανε τεράστια εντύπωση»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.