«Ήταν ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη του Φιλιππίδη…» – Όλα όσα εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη δίκη και το θέατρο

October 10, 2023


Για τη δική του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τις συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάπους στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 9/10, στην Κατερίνα Καινούριου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον AlphaTv.«Οι συμπεριφορές στο θέατρο δεν ήταν κακές. Υπήρχαν κακές στιγμές και συγκεκριμένοι άνθρωποι που έκαναν κάποια πράγματα. Δεν είναι όλο το θέατρο έτσι. Αντιθέτως…


Για τη δική του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τις συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάπους στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 9/10, στην Κατερίνα Καινούριου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον AlphaTv.

Όλα όσα είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάπους για τη δίκη και το θέατρο

«Οι συμπεριφορές στο θέατρο δεν ήταν κακές. Υπήρχαν κακές στιγμές και συγκεκριμένοι άνθρωποι που έκαναν κάποια πράγματα. Δεν είναι όλο το θέατρο έτσι. Αντιθέτως είναι μεγάλο το ποσοστό των ανθρώπων που συμπεριφέρονται καλά, σέβονται ο ένας τον άλλον. Το μικρότερο ποσοστό είναι αυτό που δημιουργεί πρόβλημα.» ανέφερε η ηθοποιός.

Σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι για τις αποφάσεις που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη.»

Δείτε επίσης: Η πρώτη αντίδραση της Δροσάκη & Παπαχαραλάμπους για την απόφαση για το Φιλιππίδη

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.