«Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική, θα είναι αντισυμαβτικό και το τελευταίο αντίο…» – Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα για την Μαίρη Χρονοπούλου

October 10, 2023


Για την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας την Δευτέρα 9/10 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αντισυμβατικό αντίο στην ελληνίδα σταρ.«Είναι γνωστό πως η σχέση μας ήταν πολλά χρόνια, ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, πάντα δίπλα μου πάντα δίπλα της. Περάσαμε πάρα πολλές στιγμέ…


Για την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας την Δευτέρα 9/10 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αντισυμβατικό αντίο στην ελληνίδα σταρ.

Τι ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας για το αντισυμβατικό αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Είναι γνωστό πως η σχέση μας ήταν πολλά χρόνια, ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, πάντα δίπλα μου πάντα δίπλα της. Περάσαμε πάρα πολλές στιγμές. Τη γνωρίζω από 17 ετών. Η σχέση μας εξελίχθηκε με τα χρόνια που πέρασαν και τώρα αυτές οι ημέρες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες για εμένα.» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει α’ βαθμού συγγενείς. Έχει κάποιες δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες. Δεν μπορούν όμως εκείνες να υπογράψουν ώστε να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Η ίδια ήθελε την αποτέφρωση.»

Δείτε επίσης:Ο πραγματικός λόγος που καθυστερεί η αποτέφρωση της μεγάλης σταρ

«Υπάρχει μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποτέφρωση κι αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολή. Η γυναίκα ήταν 2-3 ώρες μόνη της, δυστυχώς παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε. Γι’ αυτό εισαγγελέας ή ιατροδικαστής πρέπει να δουν τους λόγους. Να γίνει νεκροψία. Kαι αυτό θα πάρει κάποιες ημέρες. Στη συνέχεια κάποιοι φίλοι θα της κάνουμε αυτό που ήθελε ως το τελευταίο αντίο. Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική, θα είναι αντισυμαβτικό και το τελευταίο αντίο. Σε δύο μέρες θα βγει το δελτίο τύπου από εμας.» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.