Αγχωμένη η Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα – Η συζήτηση που έκαναν το βράδυ της Κυριακής

October 10, 2023


Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε τη Δευτέρα 9/10 η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η παρουσιάστρια του Mega Stories το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την κόρη της, Μαρίνα, σχετικά με όλα όσα μπορεί να τρομάζουν ένα μικρό παιδί, εξαιτίας της επικαιρότητας.Η ίδια ανησυχεί ως μητέρα για…


Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε τη Δευτέρα 9/10 η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η παρουσιάστρια του Mega Stories το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την κόρη της, Μαρίνα, σχετικά με όλα όσα μπορεί να τρομάζουν ένα μικρό παιδί, εξαιτίας της επικαιρότητας.

Η ίδια ανησυχεί ως μητέρα για τα πράγματα που πρέπει να ξέρει ένα παιδί όσο ακόμα δεν μπορεί να τα καταλάβει όλα απόλυτα, καθώς αυτά μπορούν εύκολα να την αναστατώσουν και να δημιουργήσουν μεγάλες φοβίες.

Δείτε επίσης: «Όταν το παιδί μου γύρισε από το σχολείο…» – H απίστευτη εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη συζήτηση με τη μικρή Μαρίνα

«Με αφορμή μια κουβέντα που έγινε χθες στο σπίτι μας που ήταν και η μικρή μου κόρη που είναι 8 ετών, πόσα πράγματα μπορούμε να συζητάμε με τα παιδιά μας, κατά τη γνώμη σου; Τώρα σαν μαμά σε ρωτάω. Δεν θέλουμε να τρομάζουν τα παιδιά, αλλά θέλουμε να καταλαβαίνουν και τι γίνεται έξω στη ζωή, στην κοινωνία», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και η Δώρα Αναγνωστοπούλου απάντησε: «Νομίζω ότι μπορούμε να τα συζητάμε όλα με τρόπο. Σε οδηγεί και το παιδί με έναν τρόπο. Εγώ στα δικά μου τα αγόρια οφείλω να τους το λέω όλα. Την πρώτη φορά που βγήκαν μόνοι τους είχα αγωνία και ανησυχία, αλλά θέλω να είναι ελεύθεροι. Παίρνουν τα Μέσα, αλλά τους έχω πει πως εάν χρειαστούν να με πάρουν να πάω να τους πάρω. Με τα μαθήματα δεν τους έχω καταπιέσει ποτέ και δεν χρειάστηκε γιατί ήταν συνεπείς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.