«Με χτύπησε αυτοκίνητο και…» – Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για το τροχαίο ατύχημά της

October 9, 2023


Η Μιμή Ντενίση, το απόγευμα της Δευτέρας 9/10 βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, όπου συζήτησε μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της.Κάποια στιγμή, λοιπόν, ρωτήθηκε για ένα ατύχημα που έζησε πριν από αρκετό καιρό, το οποίο, όμως, λίγοι το γνωρίζουν. Η ηθοποιός είχε σπάσει το πόδι της μετά από ένα τροχαί…


Η Μιμή Ντενίση, το απόγευμα της Δευτέρας 9/10 βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, όπου συζήτησε μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ρωτήθηκε για ένα ατύχημα που έζησε πριν από αρκετό καιρό, το οποίο, όμως, λίγοι το γνωρίζουν. Η ηθοποιός είχε σπάσει το πόδι της μετά από ένα τροχαίο που είχε στην Κύπρο, το οποίο την καθήλωσε στο κρεβάτι για τρεις μήνες.

Δείτε επίσης: Μικρός παράδεισος το εξοχικό της Μιμής Ντενίση – Με πισίνα, πέτρινους τοίχους, άσπρες κουρτίνες στην αυλή και αμέτρητα φυτά

Το άγνωστο ατύχημα της Μιμής Ντενίση

«Ήμουν ένα μήνα στο κρεβάτι στην Κύπρο και δύο μήνες στην Αθήνα. Λίγοι ξέρουν γι’ αυτό το ατύχημα, που με χτύπησε αυτοκίνητο και έσπασα το πόδι μου. Οπότε όλο αυτό το διάστημα διάβαζα, διάβαζα και μου ήρθε το θέμα της Σμύρνης και είπε αυτό είναι που πρέπει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.