Βασίλης Μπισμπίκης: Καταδικάστηκε με την ελάχιστη ποινή – Τι λένε οι δικηγόροι του

October 8, 2025


Ένοχος κρίθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Φιλοθέη, με το δικαστήριο να του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 7.000 ευρώ. Η ποινή, όπως διευκρινίστηκε, είναι με αναστολή, ενώ ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει έφεση.Ο ηθοποιός αποχώρησε από το δικαστήριο εμφανώς ήρεμος και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.Ένοχος κρίθηκε ο ηθοποιό…


Ένοχος κρίθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Φιλοθέη, με το δικαστήριο να του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 7.000 ευρώ. Η ποινή, όπως διευκρινίστηκε, είναι με αναστολή, ενώ ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει έφεση.

Ο ηθοποιός αποχώρησε από το δικαστήριο εμφανώς ήρεμος και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Ένοχος κρίθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Φιλοθέη, με το δικαστήριο να του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 7.000 ευρώ. Η ποινή, όπως διευκρινίστηκε, είναι με αναστολή, ενώ ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει έφεση.

Ο ηθοποιός αποχώρησε από το δικαστήριο εμφανώς ήρεμος και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του – «Ήπια μια τσικουδιά, έκανα κακό χειρισμό»

Δικηγόρος Βασίλη Μπισμπίκη: «Η ελάχιστη ποινή, χωρίς φυλάκιση – Είμαστε βέβαιοι ότι θα απαλλαγεί»

Οι συνήγοροί του, κ.κ. Μίλτος Ζησίδης και Μιχαήλ Μαρκουλάκος από την πλευρά τους, μίλησαν στα ΜΜΕ εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης θα αθωωθεί στον επόμενο βαθμό: «Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του δικαστηρίου. Έχουμε ήδη ασκήσει έφεση προκειμένου να επαναξιολογηθεί καλύτερα το αποδεικτικό υλικό και η υπόθεση συνολικά. Η ποινή των 7.000 ευρώ με αναστολή είναι ενδεικτική της έλλειψης απαξίας της πράξης. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας είναι νέος και τώρα αρχίζει να ερμηνεύεται από τα δικαστήρια. Είμαστε βέβαιοι ότι στον επόμενο βαθμό δικαιοδοσίας ο κ. Μπισμπίκης θα απαλλαχθεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.