Εκλογές 2023: Ξέφυγε η κατάσταση στο δελτίο του ΣΚΑΪ – Η Σία Κοσιώνη αναγκάστηκε να διακόψει την σύνδεση με τον Αχιλλέα Μπέο

October 8, 2023


Ένταση επικράτησε την Κυριακή (8/10) στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Σία Κοσιώνη τη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών, όταν ανακοινώνονταν οι πρώτες ενσωματώσεις για τις περιφέρειες.Ο Αχιλλέας Μπeος λοιπόν, θέλησε να πάρει το λόγο με τηλεφωνική παρέμβαση και να απαντήσει σε όσες δηλώσεις έκανε νωρίτερα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Ηλιόπουλος.Δείτε επίσης: Αχιλλέας Μπeος: «Δεν πε…


Ένταση επικράτησε την Κυριακή (8/10) στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Σία Κοσιώνη τη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών, όταν ανακοινώνονταν οι πρώτες ενσωματώσεις για τις περιφέρειες.

Ο Αχιλλέας Μπeος λοιπόν, θέλησε να πάρει το λόγο με τηλεφωνική παρέμβαση και να απαντήσει σε όσες δηλώσεις έκανε νωρίτερα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε επίσης: Αχιλλέας Μπeος: «Δεν πειράζει, έτσι λειτουργώ…» – Η πρώτη του συνέντευξη μετά τον καβγά

Η ένταση του Αχιλλέα Μπέου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Η κατάσταση ωστόσο για μία ακόμα φορά ξέφυγε, καθώς ο Δήμαρχος Βόλου επιδόθηκε σε χαρακτηρισμούς ενάντια του Ηλιόπουλου όπως ”ανεπάγγελτος” και ”πήγαινε κάνε καμία δουλειά ανεπάγγελτε” με την Σία Κοσιώνη να ζητάει τη διακοπή της σύνδεσης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από το exit pol για τον Δήμο Βόλου

Συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν μπροστά τον Αχιλλέα Μπέο με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» να παίρνει ποσοστό που ανέρχεται στο 50%-55%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο συνδυασμός «Συμμαχία για τον Βόλο» με τον Νίκο Παπαπέτρο να κατακτά ποσοστό από 31% έως 36%. Τέλος, στην τρίτη θέση κατατάσσεται η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Απόστολου Ριζόπουλου, με ποσοστό που κοντά στο 10%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.