Με φουστανέλα και τσαρούχι ο Στέφανος Κασσελάκης: Η παιδική φωτογραφία ντυμένος τσολιάς που έγινε viral (video)

October 8, 2023


Για πρώτη φορά δημοσιεύονται αποκλειστικά από το «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη φωτογραφίες του από την παιδική ηλικία Στέφανου Κασσελάκη, από διακοπές µε τους γονείς του, αλλά και ντυμένος µε τη στολή του τσολιά σε επέτειο της 25ης Μαρτίου στα μαθητικά του χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τα πρώτα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη για την κριτική που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη ότι θέλει να αποκτήσει παιδι…


Για πρώτη φορά δημοσιεύονται αποκλειστικά από το «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη φωτογραφίες του από την παιδική ηλικία Στέφανου Κασσελάκη, από διακοπές µε τους γονείς του, αλλά και ντυμένος µε τη στολή του τσολιά σε επέτειο της 25ης Μαρτίου στα μαθητικά του χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τα πρώτα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη για την κριτική που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του Τάιλερ.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε στο Μαρούσι, το 1988, σε μια οικογένεια µε αυτοδηµιούργητους γονείς. Η µητέρα του, οδοντίατρος, δούλευε μέρα -νύχτα, για να στηρίξει τον πατέρα του, όσο εκείνος άρχιζε την εταιρεία του.

Τελικά, αυτή η εταιρεία μεγάλωσε και εκείνος βρέθηκε να μεγαλώνει στην Εκάλη. Έπαιζε ποδόσφαιρο και µπάσκετ, το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα. ‘Ηταν άριστος μαθητής και μαθηματικό μυαλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υφυπουργός Παιδείας, ∆όµνα Μιχαηλίδου, ήταν συμμαθήτριά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κολλέγιο Αθηνών, μέχρι το Γυμνάσιο, καθώς μετά εκείνος έφυγε µε την οικογένειά του για τις ΗΠΑ και συνέχισε σε αµερικανικό σχολείο.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος σε βίντεό του, η ευμάρεια της οικογένειάς του ήταν τελικά επιφανειακή – όπως ήταν και της Ελλάδας. Το παραδικαστικό κύκλωµα χτύπησε τους γονείς του και τους πήρε ό,τι είχαν και δεν είχαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.