«Έσπασε» την σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος – «Με έχουν πεθάνει 3 φορές – Αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου» (video)

October 8, 2023


Στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», μίλησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης.Ο ηθοποιός που έκανε πρόσφατα μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή του για τις δημοσιεύσεις που τον θέλουν να έχουν φύγει από τη ζωή.«Μετά τη σειρά “Η Ώρα η Καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δο…


Στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», μίλησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός που έκανε πρόσφατα μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή του για τις δημοσιεύσεις που τον θέλουν να έχουν φύγει από τη ζωή.

«Μετά τη σειρά “Η Ώρα η Καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.