Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Βάφομαι 2 ώρες – Θεωρούσα ότι αυτά τα κάνουν οι κότες που δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες» (video)

October 8, 2023


Το μεσημέρι του Σαββάτου (7/10) η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Κώστα Τσουρού, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της ηθοποιού στους δρόμους της Λισαβόνας.Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο έρωτας και τις απορρίψεις στις σχέσεις αλλά και την αλλαγή με τα χρόνια στην περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης….


Το μεσημέρι του Σαββάτου (7/10) η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Κώστα Τσουρού, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της ηθοποιού στους δρόμους της Λισαβόνας.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο έρωτας και τις απορρίψεις στις σχέσεις αλλά και την αλλαγή με τα χρόνια στην περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πως «έχω ζήσει απορρίψεις στη ζωή μου. Γιατί δεν μου το έχεις; Δεν ήταν συχνό το φαινόμενο να απορριφθώ αλλά, επειδή δεν ήταν συχνό, όταν έγινε… έγραψε! Έπαθα όλα τα κλασικά. Παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου, λες «παιδιά, ώπα, εδώ έχουμε θέμα», τρέχουν οι φίλοι σου, αρχίζουν τα τσιγάρα, καπνίζεις ένα πακέτο, νομίζεις ότι θα βγάλεις άκρη, λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Άλλος λέει «φτυσ’ τον», άλλος λέει «κυνήγησε τον», άλλος λέει «μήπως εννοούσε το άλλο όταν έλεγε εκείνο» και γίνεται όλος αυτός ο λαβύρινθος ο εγκεφαλικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.