Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει τεράστια αγάπη στις γάτες και συνολικά έχει πάνω από 15 μαζί με την οικογένειά της (δείτε εδώ το τελευταίο μέλος που μάζεψαν από τον δρόμο για να το φροντίσουν). Στο δικό της σπίτι, ωστόσο, έμενε με την Suki, ένα γατάκι που απέκτησε πριν από μερικά χρόνια, με το οποίο ξυπνούσε και κοιμόταν καθημερινά.Σήμερα, Παρασκευή 6/10, η ίδια αποκάλυψε πως αυτό έφυγε από τη ζωή και μέ…
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει τεράστια αγάπη στις γάτες και συνολικά έχει πάνω από 15 μαζί με την οικογένειά της (δείτε εδώ το τελευταίο μέλος που μάζεψαν από τον δρόμο για να το φροντίσουν). Στο δικό της σπίτι, ωστόσο, έμενε με την Suki, ένα γατάκι που απέκτησε πριν από μερικά χρόνια, με το οποίο ξυπνούσε και κοιμόταν καθημερινά.
Σήμερα, Παρασκευή 6/10, η ίδια αποκάλυψε πως αυτό έφυγε από τη ζωή και μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία προσπαθούσε για ώρες να κάνει, αλλά δεν έβρισκε λόγια.
Η σπαρακτική ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον χαμό της γάτα της
«Σβήνω … γράφω.. δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σ’ αυτό.
Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δυο θα είμαστε μαζί.
Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης.
Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου.
Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς..
Θα είσαι για πάντα η «ξινιόλα» μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου», έγραψε.
Πριν από μερικούς μήνες έχασε και τον σκύλο της
Το βράδυ της Τρίτης 11/4 δηλαδή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ήταν βυθισμένη στο πένθος.
Πιο συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος και επιχειρηματίας, με μία φωτογραφία της εξήγησε πως έφυγε από την ζωή η σκυλίτσα της, η Ήρα, με την οποία ήταν πάρα πολύ δεμένη, γι’ αυτό και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτή την απώλεια.
«Αντίο μικρή μας, θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας #Hera», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει μηνύματα συμπαράστασης.