Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας στην κάμερα, απάντησε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας ανοιχτά πως είναι σε συζητήσεις τόσο με το κανάλι της όσο και με άλλα κανάλια, αφού είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις που αν είναι καλύτερες από του ΑΝΤ1 θα αποχωρήσει από το Πρωινό. Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της, στο Happy Day του ALPHA, ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα όσα είπε, κάνοντας αναφορά σ…
Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας στην κάμερα, απάντησε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας ανοιχτά πως είναι σε συζητήσεις τόσο με το κανάλι της όσο και με άλλα κανάλια, αφού είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις που αν είναι καλύτερες από του ΑΝΤ1 θα αποχωρήσει από το Πρωινό. Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της, στο Happy Day του ALPHA, ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα όσα είπε, κάνοντας αναφορά στους τσακωμούς τους.
«Όλα σε λίγες ημέρες θα οριστικοποιηθούν. Όλα θα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της – δείτε τις δηλώσεις της.
Όσα ειπώθηκαν στο Happy Day για το Πρωινό και τους τσακωμούς
Η Τίνα Μεσσαροπούλου ξεκίνησε λέγοντας: «Τις εξέλαβα ως έναν χρησμό τις δηλώσεις της. Στα μέσα της σεζόν είχε έρθει σε μία αντιπαράθεση με το πρωινό και τον Γιώργο και τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη», αναφερόμενη στο σάλο που είχε ξεσπάσει με το ρεπορτάζ για τον Μπάλντοκ (δείτε τι είχε συμβεί).
Στη συνέχεια, στο πλατό αναφέρθηκαν στους δεκάδες τσακωμούς που έχουν σημειωθεί στον «αέρα» του Πρωινού, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει «Η Άρια (σ.σ Καλύβα) έφτασε κοντά στο ψυχιατρείο»
Έπειτα, όπως σχολίασαν, η Αφροδίτη Γραμμέλη σκοπεύει να αποχωρήσει από το Πρωινό, ωστόσο δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο Λιάγκα.
- Σ.Τ: «Θα φύγει όμως. Μου είπε δεν έχει θέμα με τον Λιάγκα».
- Δ.Π: «Με ποιον έχει;»
- Τ.Μ: «Με τους υπόλοιπους. Πίνει νερό στο όνομα του Γιώργου. Είναι απόλυτα ικανοποιημένη».
- Σ.Τ: «Έχει κάποιες δεύτερες σκέψεις πάντως η Γραμμέλη, αυτό γνωρίζω. Πέρασε κι αυτή σκοτεινή περίοδο με κατάθλιψη. Η ψυχή ζητάει ηρεμία, όποτε θέλει ένα περιβάλλον να είναι καλά».