Παρασκευή Κερασιώτη: «Ένιωσα σαν σκουπίδι» – Μιλάει για πρώτη φορά για την κακοποιητική συμπεριφορά που συνάντησε

June 10, 2024


Την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, και πρώτη στις γυναίκες. Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη για την κακοποιητική συμπεριφορά που συνάντησε, όταν πήγε για fitting στο ατελιέ γνωστού σχεδιαστή.«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτή τη συμπεριφορά. Είμαι σχεδόν τέσσερα χρόνια σε αυτό τον χ…


Την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, και πρώτη στις γυναίκες. Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη για την κακοποιητική συμπεριφορά που συνάντησε, όταν πήγε για fitting στο ατελιέ γνωστού σχεδιαστή.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτή τη συμπεριφορά. Είμαι σχεδόν τέσσερα χρόνια σε αυτό τον χώρο και δεν μου έχει ξαναμιλήσει ποτέ κανείς με αυτόν τον τρόπο, γιατί θεωρώ ότι είμαι σωστή στη δουλειά μου. Είχα ένα fitting. Πήγα στις 5, όπως μου είχαν πει. Όταν έφτασα εκεί μου είπαν ότι δεν έπρεπε να έχω πάει στις 5, αλλά στις 6. Περίμενα μια ώρα εκεί μέχρι να έρθει ο σχεδιαστής», δήλωσε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Δείτε επίσης: «Θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν» – Το κακόβουλο μήνυμα στην Παρασκευή Κερασιώτη και η αποστομωτική απάντησή της

Η αντίδραση της Παρασκευής Κερασιώτη μετά την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε

«Όταν ήρθε ο σχεδιαστής τον είδα λίγο τσαντισμένο, και έρχεται και μου λέει, “Είδες; Εγώ έρχομαι στην ώρα μου” και του απάντησα “Δεν είπα κάτι, δεν παραπονέθηκα, απλά περίμενα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό”. Μου λέει, “Είμαστε δυο άτομα εδώ, δεν πιστεύεις εμείς ότι έπρεπε να έρθεις 6 και πιστεύεις άλλους;”. Του είπα να πάμε να ντυθώ, και μου απαντάει, “Παραπονιέσαι; Για ποιο λόγο παραπονιέσαι; Αν δεν σου αρέσει σήκω και φύγε”. Εγώ ήμουν ήρεμη όπως τώρα. Και του είπα ότι αφού δεν θέλει θα σηκωθώ να φύγω. Και άρχισε να μου φωνάζει, “φύγε”, με τόσο άσχημο τρόπο», συνέχισε στην περιγραφή της η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Σκεφτόμουν τι λάθος έκανα. Ένιωσα μέσα μου σαν σκουπίδι. Όταν συμβαίνει κάτι, πρέπει να μιλάμε. Να μη μας νοιάζει ποιον έχουμε απέναντι, ας είναι και ο πιο γνωστός, ας έχει τα περισσότερα χρήματα του κόσμου. Εγώ τώρα δε θέλω να πω όνομα, αλλά αν ξανασυμβεί κάτι, αν τύχει να ξανασυνεργαστώ μαζί του, εννοείται πως θα πω, αλλά πρέπει να μιλάμε όλοι», τόνισε μεταξύ άλλων η Παρασκευή Κερασιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.