Στέλιος Ρόκκος: «Η μαμά μου δεν μπορεί να πονέσει άλλο, δεν νιώθει πόνο» – Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού του

June 10, 2024


Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μάλιστα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε τη Δευτέρα 10/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα.Ανάμεσα σε όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής αίσθηση προκαλούν τα λόγια του πέντε μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Νίκου Ρόκκου. Θυμίζουμε εδώ, πως ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του στη θάλ…


Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μάλιστα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε τη Δευτέρα 10/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής αίσθηση προκαλούν τα λόγια του πέντε μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Νίκου Ρόκκου. Θυμίζουμε εδώ, πως ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα, όπου είχε πάρει για ψάρεμα.

Ο πόνος είναι τεράστιος για τον τραγουδιστή και την οικογένειά του, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έφυγαν από τη ζωή τα δύο αδέρφια του. Όσο για τη μητέρα του, ο ίδιος μεταφέρει τη ψυχολογική της κατάσταση μετά από τα χτυπήματα της μοίρας.

Δείτε επίσης: Κηδεία Νίκου Ρόκκου: Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη – Το στεφάνι που έστειλαν προς τιμήν του

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για τη μητέρα του και τον θάνατο του αδερφού του

«Με τον Νίκο προσπαθούσα πιο πολύ εγώ από τη Λελέ, γιατί με τον Νίκο τη Λελέ τη χάσαμε. Εννοώ ότι ακόμα όποτε το θυμάμαι… Καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά ακόμα. Η Λελέ δεν έχει ακόμα πάει στο καφενεδάκι του Νίκου, που το δουλεύει τώρα ο γιος του ο Νίκος. Εγώ πήγα και μπόρεσα και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται. Δηλαδή πρέπει να πάρεις μια απόφαση ή συνεχίζεις ή δεν συνεχίζεις.

Η Λελέ σε αυτό το θέμα δεν έχει συνεχίσει. Του είχε πολλή αδυναμία, όπως όλοι. Τη Λελέ εκεί την έχασα. Η μαμά είναι μια χαρά, δεν μπορεί να πονέσει άλλο δεν νιώθει πόνο, αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου. Έχει χάσει δυο παιδιά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Παιδιά που ήμασταν μια γροθιά οικογένεια τώρα απίστευτη», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.