Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με φώναξε και μιλήσαμε! Η φιλία δεν είναι πάνω από την αλήθεια που γνωρίζεις»

June 4, 2024


Χθες, Δευτέρα 3/6, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο δικαστήριο για τις υποθέσεις βιασμού και τις απόπειρες που είχε κάνει για τις οποίες είχε κριθεί ένοχος (δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες) και ζήτησε αναβολή, την οποία και πήρε. Στο δικαστήριο, ωστόσο, βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 4/6 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να μιλήσει για …


Χθες, Δευτέρα 3/6, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο δικαστήριο για τις υποθέσεις βιασμού και τις απόπειρες που είχε κάνει για τις οποίες είχε κριθεί ένοχος (δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες) και ζήτησε αναβολή, την οποία και πήρε.

Στο δικαστήριο, ωστόσο, βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 4/6 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να μιλήσει για την συνάντησή τους και την συζήτηση που έκανε με τον ηθοποιό, μετά από καιρό, αφού οι σχέσεις τους είχαν “ψυχρανθεί”.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την συζήτηση με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Μέχρι να τελειώσει η δίκη δε θέλω να κάνω καμία δήλωση, εν αντιθέσει με κάποιους συναδέλφους μου που βγαίνουν και κάνουν απίστευτες δηλώσεις, ξεχνώντας ολοσχερώς τις καταγγέλλουσες, τι ζουν αυτό το διάστημα, αν είναι σε ψυχολογική υποστήριξη και αν χρειάζονται χρήματα. Οι συναδέλφισσές μου το ξεχνάνε κανονικά και μιλάνε μόνο για τη μία πλευρά. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για καμία πλευρά. Θέλω να πω ότι είμαι ένας ψύχραιμος άνθρωπος που παρακολουθεί τη δίκη και αναγκαστικά είμαι μάρτυρας.

Είχαμε ξαναμιλήσει και στην προηγούμενη δίκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Από τότε ως τώρα δεν είχαμε ξαναμιλήσει και δεν θέλω εγώ, παρά όταν τελειώσει όλη αυτή η ιστορία. Να μείνω μόνος μου με τον Πέτρο, που ήταν ένας από τους ανθρώπους που έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Δεν θα σας απαντήσω τι είπαμε. Άκουσαν λεπτομέρειες αυτής της τρίλεπτης συζήτησης; Δεν ξέρω αν είναι θυμωμένος μαζί μου. Δεν αισθάνθηκα δυσαρέσκεια από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δεν ήμασταν μόνο φίλοι με τον Πέτρο. Μου έχει σταθεί σε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όπως του έχω σταθεί κι εγώ. Όταν έχεις φίλο σου κάποιον, θα τον έχεις μέσα στην καρδιά σου για πάντα φίλο. Όταν θα είσαι στο δικαστήριο θα πεις την αλήθεια. Η φιλία δεν είναι πάνω από την αλήθεια που γνωρίζεις. Η φιλία είναι φιλία και η αλήθεια που έχεις μάθει, είναι αλήθεια και αυτά που έχεις ακούσει από τους άλλους τους παρακαλείς να μιλήσουν στα αρμόδια άτομα», είπε αρχικά, εξηγώντας πως υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που τον καταγγέλλουν, αλλά όχι στην αστυνομία.

Και πρόσθεσε: «Με φώναξε ο Πέτρος και μιλήσαμε. Ήταν πλάι μου. Δεν αισθάνθηκα αμηχανία. Τον τελευταίο καιρό έχω εισπράξει αχαριστία και αγνωμοσύνη από κοντινούς μου ανθρώπους, που έχω γίνει τόσο ψύχραιμος και υπομονετικός. Δεν ήταν κουβέντα παραπόνων από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Περιορίζομαι σε αυτά, δεν θα πω άλλα. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι υπήρχε πάγος ανάμεσά μας. Ένας έντιμος ειλικρινής μάρτυρας δεν αλλάζει στάση».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελπίδα Νίνου – «Δεν λάκισε, ενώ ήταν κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.