«Και του χρόνου»: Πιστοί στο τάμα τους Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης – Περπάτησαν μέχρι τη μονή του Αγίου Ιωάννη Ρώσου στην Εύβοια

May 23, 2024


Ακόμα μία χρονιά που η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εκπλήρωσαν το τάμα τους περπατώντας μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια.Μόνο που τη φετινή χρονιά, το ζευγάρι με την παρέα του αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο μονοπάτι και να ολοκληρώσει τη διαδρομή μέσα από το βουνό, κάνοντας μια απόσταστη 21χλμ. Μάλιστα, η Δανάη Παππά δημοσίευσε και μερικές σχετικές φωτογραφίες γράφοντας.Θυ…


Ακόμα μία χρονιά που η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εκπλήρωσαν το τάμα τους περπατώντας μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια.

Μόνο που τη φετινή χρονιά, το ζευγάρι με την παρέα του αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο μονοπάτι και να ολοκληρώσει τη διαδρομή μέσα από το βουνό, κάνοντας μια απόσταστη 21χλμ. Μάλιστα, η Δανάη Παππά δημοσίευσε και μερικές σχετικές φωτογραφίες γράφοντας.

Θυμηθείτε επίσης: Συγκινεί η Δανάη Παππά: Το τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο – «Σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια…»

«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ????????‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε η Δανάη Παππά στην ανάρτηση που έκανε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.