Το έκανε ξεκάθαρο ο Στέλιος Παρλιάρος: «Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω οικογένεια γιατί μου αρέσουν…»

May 23, 2024


Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου.Ο γνωστός ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στον λόγο που δε θέλησε ποτέ να κάνει τη δική του οικογένεια και εξήγησε πως από μικρός ήξερε τι ήταν αυτό που ήθελε.Δείτε επίσης: Έγινε γνωστό για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου: «Πιάσαμε πάτο» (…


Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στον λόγο που δε θέλησε ποτέ να κάνει τη δική του οικογένεια και εξήγησε πως από μικρός ήξερε τι ήταν αυτό που ήθελε.

Δείτε επίσης: Έγινε γνωστό για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου: «Πιάσαμε πάτο» (video)

«Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω οικογένεια γιατί είμαι και θέλω να είμαι ανεξάρτητος. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, και ταξίδια περίεργα, να ταξιδεύω όσο πιο μακριά και να ανακαλύπτω άλλους πολιτισμούς, συνέχεια το μυαλό μου φεύγει. Από μικρός ήξερα τι θέλω. Επειδή μπήκα σε μια δουλειά που δούλευα 20 ώρες τη μέρα, και είχα το οικογενειακό περιβάλλον με την αδελφή μου, τα ανίψια μου, τη μητέρα, τον πατέρα μου τον έχασα νωρίς, δεν είχα την ανάγκη να κάνω οικογένεια.

Μου άρεσε να παίρνω το αεροπλάνο ή το καράβι και να φεύγω… Ταξίδευα και μόνος μου, ήθελα να ανακαλύπτω και πράγματα μόνος μου. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου… Η μοναξιά είναι μαγικό πράγμα», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.