Δέσποινα Βανδή: «Έτσι πρέπει να κάνουν οι άντρες!» – Πρόταση γάμου με λουλούδια και μονόπετρο στη σκηνή που τραγουδούσε (Βίντεο)

May 10, 2024


Μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου είδαμε να γίνεται μπροστά στα μάτια της Δέσποινας Βανδή και πιο αναλυτικά στη σκηνή που τραγούδησε η καλλιτέχνιδα πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Κατερίνης.Ο 23χρονος Σπύρος λοιπόν ήταν εκείνος που ήθελε να ζητήσει από την αγαπημένη του Σοφία να παντρευτούν. Από τη μεριά της η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε να γίνει η πρόταση ζωντανά με θεατές το κοινό της. Ο γαμπρός μ…


Μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου είδαμε να γίνεται μπροστά στα μάτια της Δέσποινας Βανδή και πιο αναλυτικά στη σκηνή που τραγούδησε η καλλιτέχνιδα πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Κατερίνης.

Ο 23χρονος Σπύρος λοιπόν ήταν εκείνος που ήθελε να ζητήσει από την αγαπημένη του Σοφία να παντρευτούν. Από τη μεριά της η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε να γίνει η πρόταση ζωντανά με θεατές το κοινό της. Ο γαμπρός μάλιστα είχε μαζί του το δαχτυλίδι και μια ανθοδέσμη.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή, η μέλλουσα νύφη ανέβηκε στη σκηνή και ο αγαπημένος της – γονάτισε ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Η ίδια δέχτηκε και αμέσως μετά το ζευγάρι αγκαλιάστηκε με τη Βανδή να τονίζει το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη όταν ο άντρας διεκδικεί τη γυναίκα (δείτε εδώ τι απαντάει η Δέσποινα Βανδή για το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης).

Η πρόταση γάμου στη σκηνή που τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνη

«Σοφάκι είσαι σίγουρη ε; Ααα σε κυνήγησε; Έτσι πρέπει να κάνουν οι άντρες, να διεκδικείτε, να κυνηγάτε, αυτός είναι ο ρόλος σας, δεν τα κάνουμε εμείς αυτά. Άντε γιατί πολύ…άντε, άντε. Μην ξεχνιόμαστε κιόλας, αυτοί είναι οι σωστοί άντρες που διεκδικούν. Έτσι κάνουν οι σωστοί άντρες κατ’ εμέ. Διεκδικούν όχι όμως στα 23, διεκδικούν όμως, μπράβο Σπύρο!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.