Κάτια Δανδουλάκη: Υπήρξαν δύο χρόνια μαζί – Ο αρραβώνας με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιός και ο γάμος που ματαιώθηκε

May 10, 2024


Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό αποκάλυψη έγινε την Πέμπτη 9/5 στον καναπέ του Στούντιο 4 σχετικά με το παρελθόν της Κάτιας Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να έχει ζήσει την απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά της και η προσωπική της ζωή όμως έχει σημαδευτεί από μεγάλες αγάπες.Ο αρραβώνας της λοιπόν με ταλαντούχο και πολύ γοητευτικό ηθοποιό είναι κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια! Ο λόγος για τον …


Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό αποκάλυψη έγινε την Πέμπτη 9/5 στον καναπέ του Στούντιο 4 σχετικά με το παρελθόν της Κάτιας Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να έχει ζήσει την απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά της και η προσωπική της ζωή όμως έχει σημαδευτεί από μεγάλες αγάπες.

Ο αρραβώνας της λοιπόν με ταλαντούχο και πολύ γοητευτικό ηθοποιό είναι κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια! Ο λόγος για τον Νίκο Γαλανό με τον οποίο υπήρξε σε σχέση η Κάτια Δανδουλάκη (δείτε εδώ την σημερινή κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του).

Ο ίδιος μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την κοινή πορεία τους, ωστόσο ο Νίκος Γαλανός τόνισε ότι δεν επιθυμεί να μιλάει για τα προσωπικά του και μάλιστα αν η ίδια η Δανδουλάκη δεν είχε κάνει γνωστό τον αρραβώνα τους, ο ίδιος δεν θα τον έβγαζε στο φως της δημοσιότητας από μόνος του.

Δείτε επίσης: Κάτια Δανδουλάκη: Η ηλικία, η καταγωγή κι ο γάμος που έληξε άδοξα με τον θάνατο του συζύγου της

Οι δηλώσεις γνωστού ηθοποιού για τον αρραβώνα του με την Κάτια Δανδουλάκη

«Αν δεν μίλαγε η Κάτια, εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ ότι ήμασταν αρραβωνιασμένοι, όπως και δεν το είχα πει ποτέ. Ήμασταν αρραβωνιασμένοι με δαχτυλίδι και πηγαίναμε για γάμο. Με δαχτυλίδι επίσημα. Ήμασταν δύο – δυόμιση χρόνια μαζί. Εκείνη την εποχή τα ανάλογα τώρα με τα social media, εμείς τα είχαμε με τα περιοδικά και τα εξώφυλλα.

Μιλάμε για χαμό με τις συνεντεύξεις. Εμένα όμως δεν μου άρεσε να μιλάω, δεν μου άρεσε ποτέ να αναφέρομαι στα προσωπικά μου, αλλά ούτε και στα προσωπικά των άλλων. Όπως επίσης δεν δεχόμουν όταν μου έλεγαν κάτι για κάποιον ή κάτι για εμένα», είπε ο Νίκος Γαλανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.